marți, 19 martie, 2024

Doliu pentru un celebru fotbalist: Fiul sau de cinci ani s-a stins din viata

Distribuie:

Publicat:

Santi, fiul in varsta de cinci ani al fostului portar al nationalei Spaniei, Santiago Canizares, a decedat din cauza unei afectiuni grave, cu care s-a luptat aproape un an, informeaza El Pais.

"Fiul meu Santi a murit. Cred ca ar trebui sa fiu eu cel care va spune, cu recunostinta pentru toate dovezile de sprijin si afectiune pe care le-am primit de la voi. El a plecat inconjurat de pace si si-a inteles misiunea in acesti cinci ani in care ne-a fost alaturi", a scrsi Canizares, pe Twitter, potrivit News.ro.

Santi era unul dintre tripletii lui Canizares si unul dintre cei patru copii pe care acesta ii are cu a doua sotie, Mayte Garcia.

"Dragostea mea, viata mea, ingerul meu, iti multumesc pentru tot ce m-ai invatat si pentru pacea pe care mi-ai lasat-o. Voi respira si voi trai pentru tine. Mereu cu mine. Te iubesc", a scris mama baiatului, pe retelele de socializare. In varsta de 48 de ani, Canizares a fost unul dintre cei mai buni portari la finalul anilor 90 si la inceputul acestui secol. El a evoluat pentru Real Madrid si Celta Vigo, inainte de a ajunge al FC Valencia, unde si-a petrecut cea mai mare parte a carierei. Canziares are 46 de selectii in nationala

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img