marți, 19 martie, 2024

Doliu printre comunitatea de politisti din Husi -FOTO

Distribuie:

Publicat:

In dimineata zilei de Joi, 18 ianuarie, politistii huseni au primit o veste trista. Fostul lor camarad de uniforma din cadrul Biroului de Criminalistica al Sectiei de Politie Husi,  Ioan Fofel, a plecat din lumea celor vii la varsta de 62 ani. Rapus de o boala necrutatoare care a fost descoperita mult prea tarziu, fostul politist s-a stins, desi era un barbat solid si cu un simt al umorului foarte dezvoltat.

„Toata lumea care l-a cunoscut pe Ioan Fofel regreta pierderea suferita de familie. Ioan era un barbat pe care te puteai bizui, avea un simt al umorului aparte si reusea sa-ti smulga un zambet oricat de suparat ai fi fost. Nu a apucat sa se bucure de pensie prea mult timp pentru ca s-a stins mult prea devreme. Doresc sa transmit familie sincere condoleante si le urez multa putere sa mearga mai departe.”, declara pentru bzv.ro, un fost coleg din cadrul politiei.

Toti cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu, pot merge la capela "Divinei Indurari", din apropierea Bisericii Catolice” Sfantul Anton” (pe strada din spatele pompierilor).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img