vineri, 29 martie, 2024

Domnisoara CHEIE dintr-un MEGA-DOSAR! Ea a condus cand toata masina era BURDUSITA cu bani! Nu si-a murdarit mainile si a crezut ca nu va fi niciodata prinsa!

Distribuie:

Publicat:

Personaj cheie intr-un cunoscut dosar • O femeie in varsta de 32 de ani a fost retinuta, iar mai apoi arestata dupa ce oamenii legii au reusit sa dovedeasca implicarea ei in jaful anului • Tanara ar fi condus masina in care au fost indesati banii din seifurile furate din primaria Tibana • Politistii ieseni au ridicat-o pe femeie de la sute de kilometri distanta, iar acum aceasta se afla in spatele gratiilor

Inca o domnisoara rea a ajuns dupa gratii. In dosarul ce le-a dat oamenilor legii destule batai de cap s-a facut lumina. Jaful anului, asa cum a fost considerata spargerea pe care mai multi indivizi au dat-o la primaria Tibana la inceputul acestui an, a fost descalcit.

Chiar daca nu au fost prea multe indicii care sa duca la depistarea hotilor, politistii din cadrul Serviciului de Inverstigare a Criminalitatii (SIC) au reusit sa-i prinda si sa-i aresteze.

Zilele trecute a fost identificata, retinuta si mai apoi arestata o tanara. Lohon Kati Nicoleta, o tanara de 32 de ani de loc din Drobeta-Turnu Severin, a jucat un rol extrem de important la comiterea faptei.

Femeia a fost cea care a condus autoturismul in care au fost incarcati banii furati. Astfel, la volanul unui autoturism marca Audi A4, tanara i-a "carat" pe autorii jafului.

Pe data de 5 august, tanara a fost retinuta pentru 24 de ore, iar pe data de 6 august aceasta a fost prezentata in fata judecatorilor, care au decis arestarea sa preventiva pe o durata de 30 de zile. Pana in acest moment, doi frati si tanara mai sus mentionata au ajuns dupa gratii.

Vezi si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

Arestat dupa descinderi

Primul arestat a fost Alex Vatra, un tanar din Tibana, la domiciliul caruia s-au facut perchezitii. Ulterior, Vatra Catalin a fost retinut de catre politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale (SIC), iar mai apoi a ajuns in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. In urma anchetei, oamenii legii au stabilit ca barbatul alaturi de fratele sau, Alex Vatra, si un alt barbat au comis spargerea si au furat din seif 172.000 de lei. Banii ar fi fost impartiti in mod egal. Din cate se pare, Alex Vatra, tanarul la care s-au facut perchezitii saptamana trecuta, a investit o parte din bani in reparatia unei masini pe care o detine, iar ce i-a mai ramas ar fi pierdut la pacanele. Catalin vatra a fost mai ghinionist. El le-a spus anchetatorilor ca nu a avut parte de banii furati pentru ca, odata ajuns pe Aeroportul din Bruxelles, rucsacul in care avea banii i-a fost furat. Pana acum, oamenii legii au reusit sa recupereze o parte din bani si au pus sechestru pe un apartament din Consanta, apartament ce ar fi pe numele lui Alex Vatra. Cel de-al treilea individ a fost identificat de oamenii legii, dar este in afara tarii.

Va reamintim ca in luna ianuarie a acestui an trei indivizi mascati au reusit sa fure o adevarata avere din doua seifuri aflate in primaria comunei Tibana. Au fortat o fereastra de-a primariei si au intrat in cladire.

Continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img