vineri, 19 aprilie, 2024

Dorian Popa a ajuns la casa lui Gheorghe Dinca. „Am facut o cruce. Nu stiu ce sa cred”

Distribuie:

Publicat:

Dorian Popa a ajuns la Caracal, iar primul lucru pe care l-a facut a fost sa mearga la casa lui Gheorghe Dinca, locul in care a fost ucisa Alexandra Macesanu.

Dorian Popa a tinut sa vada casa groazei cu ochii lui, asa ca a prezentat totul intr-un vlog, unde le-a explicat fanilor, ca locuinta lui Gheorghe Dinca arata mult mai terifiant in realitate.

„Johnule, noi nu cautam senzationalul, nu cautam de fapt si de drept absolut nimic, doar am vrut sa vin aici sa simt energia, sa vad si eu unde a putut trai acest monstru, Johnule.

In aceeasi ordine de idei va spun sincer ca imi doream sa vad daca exista banda care delimiteaza zona, daca totul e facut asa cum trebuie si intr-adevar este facut totul asa cum trebuie. Senzational! Arata mult mai terifiant in realitate decat ce am vazut la televizor, Johnule.

Am facut o cruce si eu si nu stiu, se spun atat de multe incat nu stiu ce sa cred. Nu stim nici unii dintre noi ce sa credem, insa speram ca sufletele fetelor sa fie totusi aici pe Pamant in continuare. O sa ma uit si eu putin asa pentru a intelege ce am vazut la televizor.

Nu este nicio gluma, nu este niciun subiect de facut vizualizari, pur si simplu eu un daily vlog si eu filmez zilnic ceea ce fac. Si mi-am promis ca atunci cand voi veni prima oara in Caracal voi veni si aici”, a  spus Dorian Popa potrivit Spynews.

In casa lui Gheorghe Dinca au fost descoperite ramasite umane

La inceputul lunii iulie, Gheorghe Dinca a fost arestat, dupa ce a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu.

In casa acestuia din Caracal au fost gasite ramasite umane despre care specialistii INML au precizat, in urma analizelor, ca sunt ale Alexandrei Macesanu.

Ramasitele descoperite in liziera padurii din Caracal, despre care Gheorghe Dinca a spus ca sunt ale Luizei, au fost trimise in Statele Unite pentru a fi analizate de FBI.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img