vineri, 19 aprilie, 2024

Dorian Popa, acuzat de infidelitate? Iubita cantaretului a ramas masca atunci cand a primit mesajele

Distribuie:

Publicat:

Dorian Popa este un norocos! Are o cariera de invidiat si o iubita extrem de frumoasa si sexy. Desi cei doi se iubesc extrem de mult, rautatile nu au intarziat sa apara, iar de data aceasta totul a mers prea departe.

Dorian Popa formeaza un cuplu alaturi de „Babs”, asa cum este alintata Claudia Iosif.La fiecare aparitie a lor, iubirea pluteste in aer, iar cand nu sunt pe micile ecrane, cu siguranta isi petrec timpul intr-unmod romantic unul cu celalalt.

Invidiosi fiind pe relatia lor frumoasa, internautii l-au acuzat pe Dorian Popa de infidelitate, exact cu cine nu se astepta nimeni. De curand artistul a filmat alaturi de cantareata Anna Lesko, iar acest lucru a starnit multe semne de intrebare.

Desi este o femeie extrem de atragatoare, iar miscarile sale senzuale ar innebuni orice barbat, Dorian Popa stie ce are acasa si nu a intrecut limita. Acesta a interpretat doar un rol pentru noua sa piesa, dar din pacate totul a fost interpretat gresit si a fost pus la zid.

Iubita sa, Claudia Iosif a primit pe o retea de socializare cateva mesaje cu privire la acest aspect, care au suparat-o teribil.

„Iti place clipul in care joaca cu Anna Lesko? Oare a ramas totul la nivel de clip sau au dus pasiunea mai departe si au terminat treaba? Anna este o femeie senzuala si cu forme, tu esti cam insipida din pacate”, a scris unul dintre internauti.

„Nici nu pot sa raspund la asa ceva! Pot doar sa rad….de tine!!!”, i-a raspuns vizibil enervata Claudia, iubita lui Dorian Popa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img