joi, 28 martie, 2024

Dorian Popa, intr-un mare scandal! A ajuns la Protectia Copilului, dupa o scena cu o fetita dansand lasciv! Reactia vedetei

Distribuie:

Publicat:

Dorian Popa a avut spectacol in localitatea Jilava, dar totul a iesit aiurea, la cateva zile. Artistul a fost nevoit sa dea declaratii la Protectia Copilului, dupa un incident petrecut chiar pe scena, in timpul concerturlui pe care l-a sustinut.

In timpul spectacolului, o fetita a urcat pe scena, alaturi de Dorian si de dansatoarele lui. A inceput sa danseze lasciv, miscandu-si bazinul. O dansatoare a incurajat-o, aratandu-I miscarile corecte, la fel a facut si Dorian.

La final, artistul i-a sarutat mana fetitei, care a coborat de pe scena, in aplauzele spectatorilor. Dar unii nu au privit cu ochi buni spectacolul dat de micuta, dar in special de faptul ca ea a fost incurajata sa faca asa ceva. Astfel, povestea a devenit una de scandal intre internauti.

Iar Dorian Popa avea sa dezvaluie ca a fost chemat la Directia pentru Protectia Copilului, unde a dat declaratii.

„Cu mana pe inima va spunem ca am fost sunati de nimeni altcineva decat Asociatia Protectiei Copilului. O sa mergem intr-o vizita. Au fost, am inteles, oarecare sesizari, asa ca o sa mergem frumos sa vorbim pentru ca asa este elegant, sa stim si noi ce s-a intamplat, sa ne spunem si parerea noastra si sa vedem de ce au simtit oamenii nevoia sa faca o plangere. Asa ca, fratilor, tineti cu noi aproape, o sa fim cat se poate de sinceri cu voi, o sa incercam sa filmam si discutia pe care o avem acolo, la Protectia Copilului, pentru ca asa este elegant si sa vedem, de fapt, despre ce este vorba in toata aceasta poveste, despre care, pana acum, nu am spus foarte multe lucruri si zis, bai, hai, ca poate na, e o chestia care s-a nascut in presa”, a spus Dorian Popa pe Youtube.

Artistul s-a prezentat la Protectia Copilului Ilfov, iar inainte de a intra, a facut un filmulet pentru fani.

„Ne-am fi dorit sa filmam inauntru dar, din pacate, nu se poate. Mergem, vorbim cu doamnele si domnii de aici de la DGASPC, dupa care o sa va spunem si voua ce am vorbit aici si parerea noastra, pe care inca nu am impartasit-o in mod integral”, a spus Dorian Popa.

Adrian Niculescu, specialist in probleme de dezvoltare personala, l-a acuzat pe Dorian Popa, dar si pe mama micutei care urcase pe scena.

„Mi s-a ridicat parul pe maini. Eu in acel timp mi-am vazut fetita mea, ce modele va avea in viata? Nu-l pot numi model pe Dorian Popa pentru copilul meu sau pentru orice alt copil. Si fii atent ca este mai grav pana unde duce lipsa educatiei. Mama fetitei filma totul si se mandrea, frate, o aplauda. Deci ea era fericita, ca prin fata ei, Dorian Popa era multumit si ii iesea showul. Fii atent ce mama incapabila”, a spus Adrian Niculescu.

„Ma simt vinovat si as fi putut sa opresc momentul. Intrebarea este atunci cand mama fetitei mi-a dat fetita si am vazut ca fetita danseaza ce era sa fac, sa o dau jos de pe scena? Nu vreau sa atacam nici parintii”, a spus Dorian Popa la „Acces Direct”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img