sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dosar BOMBA pe masa judecatorilor ieseni! O avocata cere despagubiri de jumatate de milion de euro de la Fan Courier!

Distribuie:

Publicat:

 O avocata din Iasi si unul dintre clientii ei au dat in judecata o renumita firma de curierat din Romania • Reclamantii sustin ca, din cauza firmei de curierat, actele pentru un recurs nu ar fi ajuns la timp la Tribunalul Suceava • Reclamantii vor ca judecatorii ieseni sa oblige firma de curierat la plata unor daune morale de aproximativ 500.000 de euro

Dosar incendiar, pe rolul instantelor iesene! O membra a Baroului Iasi a decis sa actioneze in judecata o firma de curierat. Astfel, avocata Carmen Diaconu, alaturi de un client de-al sau, Sergiu Beschieru, au dat in judecata SC Fan Courier Express SRL.

Reclamantii le solicita magistratilor din cadrul Tribunalului Iasi sa dispuna obligarea societatii amintite la plata unor daune morale in valoare de aproximativ 500.000 de euro (echivalentul a 2.250.000 de lei). Acum, urmeaza ca Tribunalul Iasi sa stabileasca un prim termen de judecata al procesului, dupa care magistratii vor asculta ce au de spus partile implicate, pentru a putea lua o decizie in acest caz.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img