joi, 28 martie, 2024

Dosar penal pentru conducerea unui vehicul neimatriculat in localitatea Duda, comuna Duda-Epureni

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane, depistate pe drumurile publice ale județului Vaslui încălcând normele rutiere în vigoare.

 

În dimineața zilei de ieri, la ora 10:00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ248, pe raza localității Duda, comuna Duda-Epureni, județul Vaslui, au oprit în trafic un vehicul de tip A.T.V, neînregistrat, condus de un bărbat în vârstă de 52 ani, din comuna Duda-Epureni.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta nu figurează în bazele de date ca având eliberat permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule,  iar vehiculul nu este înregistrat conform prevederilor legale în vigoare.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 335, alineat 1, din Codul Penal, respectiv punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 334, alineat 1, din Codul Penal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img