News Flash:

Dosarul lui Klaus Iohannis, REDESCHIS

25 Noiembrie 2014
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
Inalta Curte de Casatie si Justitie admite recursul A.N.I. Acesta se va judeca pe 14 ianuarie. In septembrie 2013, Klaus Iohannis a castigat procesul cu A.N.I.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis marti in principiu judecarea recursului declarat de Agentia Nationala de Integritate in dosarul in care primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost reclamat pentru incompatibilitate.
Judecarea pe fond a dosarului va incepe pe 14 ianuarie, cand vor fi citati atat Klaus Iohannis cat si un reprezentant al Agentiei Nationale de Integritate.

Pe 18 noiembrie, sedinta a fost amanata, informatia fiind publicata in sistemul informatic al instantei supreme fara sa fie indicat motivul.

Sedinta de judecata nu a fost publica iar judecatorii trebuiau sa se pronunte pe o chestiune de procedura, respectiv daca recursul ANI este admisibil in principiu.

Dosarul lui Iohannis a ajuns la instanta suprema dupa ce pe 25 septembrie 2013 Curtea de Apel Alba Iulia a anulat raportul ANI prin care s-a constatat ca acesta s-a aflat in stare de incompatibilitate.

In aprilie 2013, Klaus Iohannis a fost declarat in stare de incompatibilitate de ANI, deoarece detine simultan functia de primar al Sibiului si reprezentant al municipalitatii in Adunarea Generala a Actionarilor de la SC Apa Canal SA si SC Piete SA.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0675 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012327 (s)