vineri, 29 martie, 2024

Două persoane, prinse în flagrant cand au încercat să dea unui ofiţer de poliţie 10.000 de forinţi mită

Distribuie:

Publicat:

Două persoane din comuna Ditrău sunt cercetate pentru dare de mită, după ce au fost prinse în flagrant de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Harghita în timp ce ofereau 10.000 (32 euro) forinţi unui poliţist de la Serviciul Regim Permise, pentru a obţine o programare la proba practică pentru permisul de conducere.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, cele două persoane s-au prezentat, marţi, în biroul ofiţerului de poliţie, la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V.) Harghita, iar "în dosarul ce conţinea documentele uneia dintre ele, au introdus un plic în care se afla suma de 10.000 forinţi, cu scopul de a obţine o programare într-un termen mai scurt".

Ofiţerul a refuzat categoric oferta, şi-a anunţat superiorii şi a sesizat fapta la D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Harghita.

În aceeaşi zi, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Harghita, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, au organizat un flagrant şi le-au prins pe cele două persoane, când ofereau banii ofiţerului.

Cei doi suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img