joi, 28 martie, 2024

Doua cutremure au avut loc in Romania! Ce magnitudine au avut

Distribuie:

Publicat:

Un cutremur cu magnitudinea 3,2 s-a produs miercuri dimineata, in judetul Buzau, fiind al doilea seism inregistrat in mai putin de douasprezece ore. Cutremurul a avut loc la ora 5.56, informeaza News.ro.

Initial, Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a anuntat ca seismul a avut magnitudinea 2,9 grade si s-a produs la o adancime de 140 de kilometri. Ulterior, Institutul pentru Fizica Pamantului a modificat coordonatele cutremurului. Acesta a avut magnitudinea 3,2 si s-a podus la o adancime de 129 de kilometri. Este al doilea seism din ultimele douasprezece ore, dupa ce marti seara, la ora 21.20, a avut loc un cutremur in judetul Vrancea.

Seismul a avut magnitudinea 3,1 si s-a inregistrat la o adancime de 110 kilometri. Cel mai puternic cutremur de la inceputul acestui an s-a produs in 25 aprilie. Seismul a avut magnitudinea 4,6 si a avut loc in apropierea urmatoarelor orase: Covasna (12 kilometri), Intorsura Buzaului (25 de kilometri, Targu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) si Sfintu Gheorghe (52 de kilometri).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img