sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Doua cutremure, unul dupa altul, in Romania! Ce magnitudini au avut

Distribuie:

Publicat:

Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP) a anuntat ca doua noi cutremure s-au produs in Romania, in judetele Buzau si Vrancea.

Primul seism a avut loc la ora 00:12, in Vrancea. A avut magnitudinea de 2.8 grade pe scara Richter si s-a produs la 137.6 kilometri adancime.

Cel de-al doilea cutremur a avut loc la ora 3:46, in judetul Buzau. Seismul a avut magnitudinea 2.6 grade pe scara Richter si s-a produs la 115.2 kilometri adancime.

In urma cu zece zile, la ora 15:15, tot in judetul Buzau, a avut loc cel mai puternic cutremur din acest an, de 3.9 grade pe scara Richter.

Cel mai puternic cutremur inregistrat anul trecut s-a produs in 8 februarie, in Vrancea, si a avut magnitudinea 5, fiind resimtit si la Bucuresti.

Cele mai puternice cutremure produse in Romania in ultimii 17 ani au fost inregistrate pe 30 si 31 mai 1990, magnitudinea acestora fiind de 6,9, respectiv 6,4 grade pe scara Richter. 

CITESTE SI: Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, noua previziune sumbra: "Un cutremur mai intens"

Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea care a prezis tragedia din Apuseni si incendiul din Colectiv, nu are vesti bune nici de data aceasta.

Maria Ghiorgiu a scris pe blogul sau ca se roaga pentru toate sufletele care vor fi afectate de cutremur.

"In aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, vad dragilor propria-mi bucatarie in care aragazul meu incepe a se cutremura mai tare. Brusc, incepuse un cutremur mai intens. Dragii mei, chiar daca acest cutremur mi s-a aratat in bucataria mea, in casa mea, acest lucru nu inseamna ca va fi neaparat in Romania. Mi s-au mai aratat astfel de cutremure in casa mea, dar care s-au produs la scurt timp intr-o alta tara.

Dar oriunde s-ar produce dragilor, tot vom suferi sufleteste pentru fratii nostri INTRU HRISTOS, frati care locuiesc in locul unde va avea loc acest cutremur. Sa ne rugam pentru Aproapele nostru fratilor, sa ne rugam pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa ne apere de CUTREMURE si de tot felul de DEZASTRE. Sa ne rugam fratilor pentru pacea si linistea intre popoare, pentru buna intelegere si armonie.

Sa nu avem teama de nimeni si de nimic, atat timp cat IL iubim pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI, atat timp cat ne iubim Aproapele ca pe noi insine", a scris clarvazatoarea Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu, celebra clarvazatoare, a impartasit o noua premonitie alarmanta.

Maria Ghiorghiu spune ca doua persoane publice din Romania sunt in pericol. Aceasta scrie pe blogul ei despre doua „dive", insa nu le da numele.

„Aud un glas care intreaba asa: 'Unde te duci?' Iar raspunsul veni de la un alt glas care radea: 'Ma duc sa ma distrez la metrou!'

Si, iarasi, intreaba uimit glasul: 'Cum?' Iar raspunsul era asa: 'Cu cele doua dive!'

Dragii mei, chiar daca nu mi s-a descoperit cine sunt cele doua dive si ce ganduri avea acel glas, adica cum sa se distreze, datoria mea este (…) sa-i rog pe oameni sa fie atenti in jurul lor oriunde s-ar afla," a scris Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea care a prezis catastrofa de la Clubul Colectiv, sustine ca ar fi prevazut dezastrul din Milano, unde un tren a deraiat. In urma accidentului, au murit doi oameni si au fost zeci de raniti. Clarvazatoarea a mai spus ca ar fi vorba de un atac terorist.  

„Un tren care se va scutura, asa spunea un glas. Adica, va deraia, se va rasturna! Si un alt tren care urmeaza a se scufunda! Adica, a cadea in apa sau a se scufunda in pamant, ca urmare a unei posibile prabusiri de tunel sau explozii sau orice altceva care ar duce la o scufundare! (…) Din pacate, dragilor, vom auzi si de un tren care se va scufunda!

Pot sa va spun ca trenul care a deriat astazi, in Italia, conform glasurilor din mesaj, a avut la baza un atentat terorist. Deraierea acestui tren de persoane a fost programata de teroristi sau de persoane bolnave psihic,” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img