vineri, 29 martie, 2024

Doua ingrediente simple, cheia unui somn sanatos

Distribuie:

Publicat:

Stim cu totii cat de important este sa te odihnesti bine noaptea, insa in ultimii ani durata medie de somn continua sa scada. Atat la femei, cat si la barbati, durata de somn a scazut de la 7-8 ore la 6-7 ore.

Aceasta reteta simpla cu doar doua ingrediente este cheia unui somn linistit, potrivit specialistilor. Acest amestec va ajuta organismul sa se relaxeze dupa o zi dificila si sa se pregateasca pentru o noua zi. Specialistii spun ca daca iei cate o lingurita din acest amestec in fiecare seara, vei dormi ca un bebelus si nu te vei mai trezi niciodata obosit.

Ingredientele necesare:

– 5 lingurite de miere;

– o lingurita de sare roz de Himalaya.

Cele doua ingrediente se amesteca si se pun intr-un borcan de sticla, iar seara, inainte de a merge la culcare, luati o lingurita din amestec si puneti-o sub limba. Lasati ingredientele sa se dizolve in mod natural, scrie gandul.info, care citeaza healthy-holistic-living.com.

Sarea de Himalaya contine peste 80 de minerale si elemente de care organismul nostru are nevoie, ajutand corpul nostru sa se regenereze dupa o zi dificila. Mierea contine glucoza, furnizand energie celulelor din corp. Combinatia de sare si miere creste si nivelul de serotonina, ajutandu-ne sa ne relaxam.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img