marți, 19 martie, 2024

Doua persoane lovite de fulger in judetul Vaslui, una si-a pierdut viata

Distribuie:

Publicat:

Este in vizoare pe raza judetului Vaslui un cod portocaliu pentru fenomene meteo periculoase : intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice și ploi în averse, care alocuri pot depasi 35 litri / mp.

Un eschipaj Smurd (EPA) din municipiul Bârlad și o ambulanță tip C (cu medic) au intervenit în localitatea Popeni, comuna vasluiana Zorleni pentru două persoane lovite de fulger. La sosirea echipajelor la fața locului una dintre victime era decedată, cealaltă prezintă  arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului. Aceasta persoană a fost preluată de ambulanța tip C aparținând Serviciului Judetean de Ambulanta Vaslui substația Bârlad și transportată la Centrul de Primiri Urgențe a Spitalului municipal “Elena Beldiman” din Bârlad.
 
Tot in urma cu scurt timp in municipiul Bârlad, un autoturism a fost blocat de ape într-o zonă inundată.  ISU VASLUI  intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru degajarea autoturismului și evacuarea celor trei persoane.

Stire in curs de actualizare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img