sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dovada ca Cristina Topescu nu s-a sinucis. Detaliul neobservat din casa jurnalistei. A murit al treilea caine al Cristinei Topescu

Distribuie:

Publicat:

Cristina Topescu a fost gasita moarta duminica, 12 ianuarie, in locuinta sa din Otopeni. Disparitia prematura a regretatei jurnaliste a ridicat numeroase semne de intrebare si nu a fost exclusa nici ipoteza potrivit careia aceasta s-ar fi sinucis. Acum, ies la iveala detalii terifiante despre moartea fiicei lui Cristian Topescu!

S-a vorbit extrem de mult despre faptul ca regretata Cristina Topescu s-ar fi sinucis. Cancan.ro va prezinta dovada ca ipoteza sinuciderii este una cat se poate de falsa. Dupa cum bine stie toata lumea, fiica lui Cristian Topescu era o mare iubitoare de animale, iar in locuinta, dar si in curtea sa se aflau nu mai putin de 8 caini pe care aceasta ii salvase, de-a lungul timpului.

Cristina Topescu a cumparat imediat dupa Craciun mai multe pungi de carne, pe care ar fi urmat sa le utilizeze pentru a hrani animalele de care avea grija. Astfel, ipoteza sinuciderii se demonteaza, deoarece Cristina Topescu nu si-ar fi lasat niciodata cainii sa moara de foame. Mai mult, cu siguranta le-ar fi lasat mancare patrupezilor, daca s-ar fi gandit sa faca un gest necugetat.

Cristina Topescu trebuia sa aiba si o intalnire cu o persoana apropiata, chiar pe data de 29 decembrie. Din pacate, aceasta intalnire nu a mai avut loc, ceea ce scoate si mai mult in evidenta faptul ca regretata jurnalista ar fi murit in somn, in noaptea de 28 spre 29 decembrie.

A murit al treilea caine al Cristinei Topescu

Cristina Topescu avea, dupa cum v-am mai spus, 8 caini pe care ii salvase de pe strazi si de care avea foarte multa grija. Din pacate, 2 patrupezi au fost gasiti morti in casa, langa cadavrul jurnalistei. Al treilea a murit ieri, dupa ce s-a aflat mai multe zile in stare grava. Cei 5 caini ai Cristinei Topescu se afla si ei in stare grava si cel mai probabil au fost preluati de persoane avizate, pentru a putea fi salvati.

Cristina Topescu urmeaza sa fie incinerata joi, iar urna cu cenusa va ajunge, potrivit informatiilor oferite de surse din anturajul familiie jurnalistei, in Oradea, acolo unde locuieste mama Cristinei Topescu, in prezent.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img