sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dovada ca iubita lui Liviu Dragnea si-a facut operatie estetica. Asa arata Irina Tanase cand l-a cunoscut pe liderul PSD

Distribuie:

Publicat:

Transformarea Irinei Tanase, dupa ce l-a cunoscut pe Liviu Dragnea, este vizibila mai ales la nivelul fetei, acolo unde a suferit o interventie chirurgicala. Dovada sta intr-o imagine din 2013.

La 5 ani distanta de la acea fotografie, publicata de wowbiz.ro, Irina nu mai seamana cu tanara studenta, care acum este iubita liderului celui mai puternic partid din Romania.

Irina Alexandra Tanase a absovit Facultatea de Relatii Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, insa in paralel a lucrat la o firma detinuta de Sebastian Ghita, inainte sa ajunga la Ministerul Dezvoltarii, in 2013

„Am vazut-o ca era foarte isteata si descurcareata si i-am propus sa vina sa lucreze la partid. Imi aduc aminte ca a dat o mana de ajutor la congresul din 2013 si atunci am remarcat-o mai mult pentru ca stie sa se descurce”, a povestit Dolineaschi, fost secretar general al PSD. Cateva luni mai tarziu a ajuns la Ministerul Dezvoltarii, dupa care a devenit asistenta lui Liviu Dragnea.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img