miercuri, 24 aprilie, 2024

DRAGNEA a fost “cucerit” de vasluianul BICHINET

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la iesirea din plen, ca a votat din greseala in favoarea motiunii simple pe sanatate. scrie agerpres.ro

“Vreau sa va spun ca, dupa pledoaria domnului Bichinet, nu am fost atent si am votat pentru motiune. Din greseala”, a declarat Dragnea.

Deputatul PMP Corneliu Bichinet a salutat, in plen, la sedinta de vot final, prezenta presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si a premierului Mihai Tudose, afirmand ca faptul ca au venit amandoi da un semnal.

“Am vazut doi oameni pe care trebuie sa-i recunoastem, primul ministru si Liviu Dragnea, coborand printre noi. Platon asa spunea in Republica: Am coborat in Pireu in sens de a veni din Atena in port. Eu ma bucur ca sunteti aici si ca ati venit amandoi pentru ca dati un semnal. Liviu Dragnea, noi am lucrat 4 ani la UNCJR in momente de balans, trebuie sa dai dovada de inteligenta, iar Corneliu Bichinet de la Vaslui va spune direct: Tine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente”, a spus Bichinet.

SURSA: AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img