vineri, 29 martie, 2024

Dragnea, anunt despre revenirea lui Victor Ponta la varful PSD

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, ca “sufleteste si pragmatic” si-ar dori ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor si sa mearga impreuna in campanie, precizand ca se va intalni cu fostul premier pentru a discuta “si asta si alte lucruri”, potrivit Mediafax.

Eu, sufleteste si pragmatic, mi-as dori ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor si sa mergem impreuna in campania electorala, cum am fost atatia ani de zile. (…) Am stabilit cu Victor, zilele trecute, ca dupa Paste sa ne vedem sa discutam si asta si alte lucruri, pentru ca functia de la Camera nu e importanta in sine, avem de discutat mai multe lucruri, despre reimplicarea lui in partid, pentru ca avem nevoie de el, el are nevoie de noi si Romania are nevoie de refacerea echipei dintre noi doi. O sa ma vad cu Victor si o sa discutam”, a declarat Liviu Dragnea, la Romania TV.

PSD nu a convocat inca Biroul Permanent National, insa deputatii PSD se vor reuni marti in sedinta saptamanala a grupului parlamentar.

Saptamana trecuta, imediat dupa excluderea din partid a presedintelui Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea, Liviu Dragnea declara ca in primul Birou Permanent al PSD dupa Paste va fi discutat succesorul de la sefia Camerei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img