vineri, 29 martie, 2024

Dragnea, Grindeanu si liderii PSD, plangeri PENALE impotriva protestatarilor

Distribuie:

Publicat:

Atmosfera este extrem de tensionata in aceasta perioada, iar pe retelele de socializare s-a declansat un adevarat razboi psihologic. Conturile de Facebook ale liderilor PSD au fost asaltate cu mesaje si unele dintre ele chiar sparte de internauti, sustine deputatul PSD, Catalin Radulescu.

Radulescu ne-a precizat ca in ultimele 7-8 zile a primit foarte multe mesaje injurioase si de amenintare, dar a spus ca nu este singurul in aceasta situatie. Liderul PSD Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu, dar si alti lideri PSD au fost asaltati cu astfel de mesaje.

Deputatul PSD ne-a informat ca s-au depus deja langeri la Parchet pentru amenintarile primite pe retelele de socializare, inclusiv de catre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu, dar si de catre alti lideri PSD.

“In ultimele 7-8 zile, dupa ce am avut o pozitie publica impotriva presedintelui Klaus Iohannis pe postul de televiziune Antena 3 am primit foarte, foarte multe mesaje in care sunt jignit sau in care imi este amenintata familia mea. Acestia sunt tinerii frumosi si liberi, ca sa stie toata lumea! Eu am dreptul la o opinie, la fel cum are fiecare dintre noi. Eu nu am injurat pe nimeni pentru opinia lui, cu atat mai putin sa amenint pe cineva. Eu am depus plangere la Parchet si din ceea ce stiu actiuni similare au facut deja si domnul presedinte Dragnea, dar si premierul Sorin Grindeanu. Conturile lor au fost sparte si s-au primit extrem de multe mesaje de amenintare. Domnul presedinte Dragnea ne-a spus de la bun inceput sa nu raspundem acestor mesaje si provocarilor, iar noi nu am facut-o, dar deja este mult prea mult. De 7 zile ma injura, imi ameninta familia. Ce le-a facut familia mea sau familia domnului Dragnea? Acestia sunt tinerii frumosi si liberi din Piata Victoriei si au foarte mult curaj pentru ca isi lasa si pozele pe langa mesaje. Ei chiar nu stiu ca pentru amenintarea unui demnitar, a unui ministru sau parlamentar al statului roman risti puscaria? Eu nu-mi doresc sa intru in conflict cu nimeni, dar acesti oameni trebuie sa plateasca. Cu ce drept imi injura ei mie familia?”, a declarat Catalin Radulescu, pentru stiripesurse.ro.

Pe retelele de socializare au aparut capturi din conversatii in care deputatul PSD Catalin Radulescu apare injurand diverse persoane pe Facebook. Radulescu sustine ca acela nu este contul lui, ca i-a fost spart si clonat.

“Nu am jignit pe nimeni. Acele imagini sunt niste facaturi ordinare ale Iohannistilor. Mie mi-a fost spart contul si se folosesc de acesta pentru a trimite mesaje. Nu este nicio problema pentru ca toata aceasta treaba va fi rezolvata de procurori, care au tehnologia necesara. Eu sunt medic chirurg si un om respectat in comunitate, de aceea nu inteleg cum isi permit tinerii frumosi si liberi sa imi ameninte familia”, ne-a preciazat Catalin Radulescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img