marți, 16 aprilie, 2024

Dragnea, ULTIMATUM pentru ALDE: Pana la sfarsitul saptamanii trebuie sa stim cu cine vorbim

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat, marti, ca a adresat co-presedintilor ALDE Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin solicitarea ca pana la sfarsitul saptamanii sa adopte intr-un for statutar o decizie, astfel incat PSD sa stie cu cine vorbeste din partea acestui partener.
„Si cu domnul Daniel Constantin, si cu domnul Tariceau am discutat, le-am prezentat dorinta mea si a noastra ca in ALDE situatia sa fie stabila si calma. (…) I-am rugat ca pana la sfarsitul saptamanii sa incerce sa gaseasca o solutie sau o propunere intr-un for statutar al ALDE de care sa aflam si noi pentru ca sa intelegem cam care este calea de urmat in ALDE sau ce se intentioneaza, sa avem un orizont, (…) iar din partea ALDE sa vina o hotarare a unei structuri statutare competente ca sa stim cu cine vorbim”, a spus Dragnea.
El a aratat ca si-a exprimat speranta, in discutiile purtate separat cu Tariceanu si Constantin, ca se vor intelege.
„Nu m-am simtit foarte confortabil sa discutam separat, dar nu sunt consilier matrimonial, nu ma ocup de asta. Sper sa fie cale de impacare intre cei doi, pentru ca interesul e mult mai mare pentru stabilitatea politica din aceasta tara”, a spus Dragnea.
Distribuie:  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img