vineri, 29 martie, 2024

Drama Corneliei Rednic. A slabit 33 de kilograme in 3 luni si a ajuns de urgenta la medic! Si-a pierdut parul si s-a ingrozit cand a vazut efectele dietei! Ce sa nu combini niciodata

Distribuie:

Publicat:

Cornelia Rednic este o femeie foarte frumoasa, dar kilogramele in plus i-au pus multi ani la rand probleme. Cornelia Rednic a decis ca are nevoie de o schimbare in viata sa, astfel ca artista s-a apucat de un regim serios care a ajutat-o sa dea jos 33 de kilograme in trei luni.

Artista spune ca dupa ce slabit a trait o drama pentru ca nu se mai regasea si nu-i placea deloc cum arata, ii cadea si parul, iar anumite trasaturi ale fetei nu-i mai placeau. In plus, aceasta le recomanda persoanelor care vor sa tina o dieta sa consulte un nutritionist si sa nu faca cum cred din auzite pentru ca acest lucru poate provoca probleme.

Cornelia Rednic nu este singura vedeta care a avut probleme din cauza dietei pe care a tinut-o. In aceasta situatie este si Nico, care spune ca a urmat dieta Dukan, care i-a provocat probleme serioase. Artista povesteste ca i-a fost rau de la dieta pe care a urmat-o, a facut o criza de spasmofilie, ii tremura tot corpul, dar s-a refacut cu ajutorul unor vitamine pe care le-a luat.

O alta vedeta care a suferit in urma unei diete foarte stricte este Nicoleta Luciu. Vedeta este recunoscuta pentru multele kilograme pe care le-a pus in timpul sarcinii, insa, in acelasi timp, si pentru ambitia pe care a avut-o de a le da jos. Cu exceptia faptului ca a fost insarcinata, Nicoleta Luciu a recunsocut ca toata viata a urmat mai multe diete, insa una dintre ele era extrem de dura. Vedeta a povestit ca ajunsese sa consume doar lichide, un fruct si un baton energizant, dar dupa o saptamana povesteste ca ajungea sa cada din picioare.

Asadar, vedetele vor sa transmita prin exemplul lor un mesaj ca slabitul se poate, insa pentru a ajunge la silueta de vis pe care si-o doreste fiecare trebuie urmat un drum serios, care sa nu duca la imbolnavire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img