sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Drama Cristinei Topescu: a suferit enorm din cauza tatalui sau. Ce ii reprosa fostului comentator sportiv, in urma cu un an. Dezvaluiri inedite despre Cristian Topescu

Distribuie:

Publicat:

Drama Cristinei Topescu: a suferit enorm din cauza tatalui sau.

Cristian Topescu a murit, marti (15 mai), la Spitalul Elias, unde era internat inca de saptamana trecuta. Fostul comentator sportiv s-a stins din viata in urma unui stop cardiorespirator
iresuscitabil. Cat a stat internat in spital, fiica lui cea mare, Cristina Topescu, a fost alaturi de el si suferea langa patul tatalui sau.

Cristina Topescu si tatal sau aveau o relatie destul de apropiata, desi el divortase de mama ei, cu zeci de ani in urma.

Drama Cristinei Topescu: a suferit enorm din cauza tatalui sau. In aprilie 2017, jurnalista si-a invitat tatal in cadrul emisiunii pe care o prezenta la Antena 3, ‘Dincolo de stiri’. Atunci, Cristina a facut mai multe dezvaluiri inedite. Ea a tinut sa precizeze ca a suferit in copilarie, datorita faptului ca tatal sau era mai mult ocupat cu job-ul, iar acasa ajungea mai rar.

Cristina Topescu a marturisit ca atunci cand tatal sau era acasa, in sanul familiei, nu prea era comunicativ, dar, in schimb, cand aparea la televizor, era foarte vorbaret.

„Eu sufeream putin, pentru ca televiziunea mi te-a rapit. Ce ma mira pe mine si ma intriga, copil fiind, era ca auzeam un alt tata la televizor, tu acasa fiind un taciturn, iti scoteam cuvintele cu clestele, iar la TV parca te dedublai”, marturisea Cristina Topescu.

Pe de alta parte, Cristian Topescu spunea ca era constient de faptul ca familia lui a avut de suferit, insa munca era munca.

„Trebuia sa existe o compensatie intre omul foarte vorbaret de la televizor si omul mai putin vorbaret de acasa. Familia mea a suferit intr-un fel, pentru ca eu eram de dimineata pana seara la tv, unde am crescut. A fost pentru mine o scoala a vietii”, a adaugat fostul comentator sportiv.

De asemenea, jurnalista a mai spus ca tatal ei era un om integru, care a invatat-o foarte multe chestii.

”Nu ma iarta niciodata, ma critica de cand ma stiu. Si bine a facut. Intr-un fel. Ce m-a mai invatat tatal meu ? Pentru ca nu m-a laudat mai niciodata (inca de cand eram copil), a starnit in mine ambitia si incapatanarea de face lucrurile temeinic, nesuperficial. M-a invatat, implicit, sa fiu tot timpul nemultumita de mine. Si asta mi-a prins bine. Desi, nu chiar intotdeauna…Stiu, ma tot contrazic. Dar nu totul are cel putin doua fatete ? Totul e relativ- e o banalitate atat de adevarata!”, a mai spus Cristina Topescu, in legatura cu tatal ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img