joi, 28 martie, 2024

Drama de proportii in centrul Iasului! Fiul unui profesor universitar s-a sinucis! Adolescentul suferea dupa ce tatal sau a divortat de mama lui pentru o studenta – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Moarte invaluita in mister la Iasi, dupa ce un tanar de 19 ani a cazut de la etajul cinci al unui bloc din centru • Tanarul s-ar fi aflat singur in apartament atunci cand s-a produs nenorocirea si nimeni nu stie daca este vorba despre o sinucidere sau despre un accident • Anchetatorii trebuie sa afle acum despre ce este vorba, insa misiunea nu le va fi prea usoara • Din cate se pare, tanarul face parte dintr-o familie foarte buna, iar tatal sau este profesor universitar

Scene de groaza la Iasi. Un tanar in varsta de 19 ani a cazut in gol de la etajul cinci al unui bloc de pe strada Anastasie Panu. Cu doar o zi inainte de inceperea anului universitar, tanarul a murit in conditii suspecte, cazand de la geamul apartamentului in care locuia cu mama sa. Adolescentul facea parte dintr-o familie extrem de buna. Tatal sau, profesor universitar reputat, el, un elev extrem de silitor.

Ieri, dupa pranz, o tanara avea sa sune la 112 si sa ceara ajutor. Ea a vazut intreaga scena. "Eram în spate în pauza la munca. Am auzit un zgomot mare si când m-am uitat era un baiat. Am crezut ca e lemn. Ca a sunat ca un lemn pe asfalt. Pe moment m-am întors si am ramas socata. Apoi am sunat la 112 si mi-au cerut foarte multe detalii. Ii clipeau ochii, respira si dadea din cap. Vreo 10 minute a durat pâna a venit ambulanta. Era in stare de soc. A venit si mama, dar nu a vrut sa declare nimic, era în stare de soc. Îl vedeam des cu catelul afara, parea linistit. Nu îl cunosc personal. Din ce au spus vecinii, era student in primul an de facultate", a spus Iulia. Un echipaj medical a ajuns la fata locului pentru a-i acorda primele ingrijiri medicale.

"În cursul zilei, un echipaj SMURD a intervenit în cazul unui tânar în vârsta de 19 ani dupa o tentativa de suicid. Pacientul s-a aruncat în gol, de la etajul cinci al unei cladiri. Tânarul a intrat în stop cardio-respirator în Unitatea de Primire Urgente. Cadrele medicale au încercat sa îl resusciteze, însa, din pacate, pacientul nu a mai raspuns manevrelor de resuscitare. Astfel, medicii au fost nevoiti sa declare decesul", a precizat prof. Dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iasi.

Soc in lumea buna

Reporterii BZI au ales sa-i protejeze identitatea tanarului si a familiei acestuia. Astfel, ii vor divulga doar prenumele. Stefan M. a terminat in acest an Liceul Teoretic "Vasile Alecsandri" din Iasi si urma ca astazi sa mearga in prima lui zi de facultate. Ieri insa, se pare ca a ales sa plece pe alt drum.

Surse ale reporterilor au precizat ca tanarul de 19 ani ar fi trecut printr-o perioada grea. Tatal sau este profesor universitar, iar de curand ar fi divortat de mama adolescentului pentru a se casatori cu o studenta. Si apropiatii acestei familii ar fi precizat ca adolescentul suferea pentru despartirea parintilor.

Din cate se pare, mama baiatului ar suferi si de o boala incurabila. Toate aceste aspecte l-ar fi macinat pe baiat si l-ar fi trimis in bratele mortii. Tatal adolescentului Bogdan M. nu mai locuia sub acelasi acoperis cu fiul si fosta lui sotie. Stefan s-ar fi mutat cu mama sa intr-un apartament din zona Anastasie Panu de curand.

"Nu stiu ce s-a întâmplat. Era un baiat cuminte, dar cam introvertit. Foarte respectuos si foarte bun. Doar mama era pe aici. Am vazut SMURD-ul cum pleca si mama era în stare de soc. Vecinii au zis ca s-a aruncat de la etaj, dar nu prea cred pentru ca era un baiat cuminte", a precizat o femeie care locuia in acelasi bloc. Si profesorii de la Liceul Teoretic "Vasile Alecsandri" au avut doar cuvinte de lauda. "Nu imi vine sa cred ca s-a intamplat asa ceva. Era un copil extraordinar de bun, un copil de zece. Stiu ca parintii lui au divortat, dar nu stiu ce a fost in casa lor", a spus unul dintre profesorii sai. Politistii au deschis o ancheta. "Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt. S-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului", au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi. Revenim cu detalii!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img