vineri, 26 aprilie, 2024

Drama pe care a trait-o artista Anamaria Pop: ramasa vaduva, a muncit din greu pentru a le oferi un viitor celor doi fii. A murit in drum spre o nunta

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Pop, artista care si-a pierdut viata duminica, 18 august, intr-un grav accident de circulatie produs in Cicarlau, judetul Maramures, si-a daruit viata copiilor ei. Ramasa vaduva, aceasta a muncit pentru a le oferi un viitor mai bun celor doi fii. Artista va fi inmormantata miercuri, 21 august, in localitatea natala, la Cetatele, de la ora 13.00.

Anamaria Pop se indrepta duminica, impreuna cu un violonist in varsta de 15 ani, catre tara Oasului, acolo unde avea de sustinut un recital la o nunta. Inca nu se stie din ce motive, a parasit partea carosabila, s-a izbit violent de un copac, iar mai apoi s-a rasturnat in santul de pe marginea drumului. Fratele artistei, Flaviu Costin, crede ca cel mai probabil oboseala din ultima vreme si-a pus amprenta pe soarta artistei, noteaza adevarul.ro.    

„Cauza probabila este oboseala acumulata in ultimele zile. Fiind o perioada foarte aglomerata, cu multe cantari, este luata in calcul ipoteza ca Anamaria ar fi ametit si lesinat la volan si, astfel, a pierdut controlul masinii”, a spus Flaviu Costin.    

Din spusele fratelui, cantareata de muzica populara nu avea un istoric medical cu afectiuni grave.    

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img