vineri, 26 aprilie, 2024

Drama prin care trece Bianca dupa despartirea de Victor. Dezvaluiri de ultima ora: „Mi-au taiat…”

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu a dezvaluit motivele rupturii de Victor
„Lumea face titluri din intro-urile pe care le fac in fiecare zi. Tot ce spun eu ajunge sa fie un titlu de ziar personal.

Eu nu dau vina pe presa insa. Foarte bine punctat. Decizia despartirii noastre a fost bine cantarita de amandoi. De cateva luni tot incercam sa salvam aceasta relatie.

El ramane acel barbat minunat de care eu m-am indragostit. E un tata minunat si ne iubeste pe amandoua foarte mult.

Se pare ca ceva a incetat. Nu cred ca s-ar pune problema ca cineva a inselat pe cineva. La noi nu s-a pus problema de asa ceva. Discutiile despre asumarea si inceperea unei noi vieti le-am avut cu mult timp inainte.

Si el a fost de aceeasi parere. Despartirea a fost de comun acord. Nu a zis: de azi nu te mai iubesc. Vom tine unul la celalalt toata viata. Are un copil cu mine, totusi.

Ne-am dat seama de foarte mult ca anumite lucruri nu mai merg intre noi. In general oamenii se despart pentru ca nu le face placere sa petreaca mult timp impreuna. Comunicarea poate deveni defectuoasa. Poate ca incepi la un moment dat sa vrei altceva, simti ca nu mai esti adorata, admirata, implinita langa omul de langa tine.

Eu pledez zilnic in emisiunea mea pentru iubirea adevarata, iar eu cand incerc sa fac anumite lucruri vine asa un val de critici. Eu fac exact ceea ce spun. In momentul in care faceti ce spuneti si ce simtiti va puteti declara linistiti si fericiti.

Sunt intr-o liniste interioara. Am discutat cu Victor. Am analizat situatia din toate unghiurile. Ne-am gandit in primul rand la copilul nostru. Am zis: nu mai bine incercam sa fim fericiti separat?

Nu vreau sa dau vina pe timp si ca muncim amandoi de ne sar capacele. Mie imi place ceea ce fac, o fac din tot sufletul. Pur si simplu am fost contratimp si contra sens.

Aceasta situatie exista dinainte ca eu sa fiu prezentatoare. E mai de de mult. Am incercat amandoi sa ne dam sanse. Ne-am iubit. Repet, familia ramane.

De prin luna decembrie am avut o discutie. De 1 Martie nu mi-a adus un Martisor. Am primit doar flori. Cred ca i-am indus cumva asta, asta m-a deranjat.

Victor poate sa vina si cu iubita lui. Suntem niste oameni civilizati, totusi. Nu stim ce ne rezerva viitorul. Viata mea este una minunata”, a spus Bianca la TEO SHOW.

Bianca Dragusanu a trecut prin momente de panica. Zilele trecute, vedeta a avut parte de o experienta neplacuta. Masina ei a fost vandalizata, iar autorii sunt, deocamdata, necunoscuti.

„Am imprumutat masina de la un prieten de-ai mei. Glumind, mi-a spus ca poate asa reuseste sa o si vanda, costa doar 65.000 de euro. Cine stie, poate ma bag si in afaceri cu masini. Aveam nevoie de masina asta, a mea a patit-o”, a declarat Bianca pentru wowbiz.ro.

„Mi-au fost taiate cauciucurile. Normal, m-a ajutat amicul meu, Valentin, cel de la care am imprumutat, pentru o zi-doua, masina, si mi-a dus-o la reparat. Nu inteleg cum s-a intamplat, cum mi-a taiat cauciucurile si de ce a facut cineva asta…”, a mai declarat Dragusanu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img