miercuri, 24 aprilie, 2024

Drama prin care trece „Supernanny” Irina Petrea. Toate femeile o vor intelege. E dureros ce traieste…

Distribuie:

Publicat:

Irina Petrea, cunoscuta pentru rolul de "Supernanny", a sfatuit o multime de parinti cum sa-si creasca copilul, dar ea nu a avut parte de acest privilegiu cu propriul copil si asta pentru ca fosta vedeta de televiziune nu a putut face unul.

Irina Petrea, cunoscuta pentru rolul de "Supernanny", a sfatuit o multime de parinti cum sa-si creasca copilul, dar ea nu a avut parte de acest privilegiu cu propriul copil si asta pentru ca fosta vedeta de televiziune nu a putut face unul.

"Supernanny" a vorbit dechis despre faptul ca este infertila. "M-am obisnuit cu asta, am trecut peste! Pur si simplu sufar de ceea ce sufera o multime de femei, de infertilitate primara, doar ca n-am stiut. Cand am vazut ca nu raman gravida m-am intrebat de ce? Apoi facand tot felul de analize am constatat ca sufar de acest lucru si ca nu se poate face nimic",a declarat Irina Petrea, conform Fanatik.

Irina Petrea spune ca s-a gandit si la posibilitatea de a adopta un copil, insa sotul ei are dubii vis-a-vis de acest subiect. "M-am gandit sa adopt un copil, dar pentru asta trebuie sa fie ambii parteneri de acord. Acest subiect a ramas suspendat deocamdata".

Drama prin care trece „Supernanny” Irina Petrea

Pentru moment, cei doi se bucura de copilul pe care sotul Irinei Petrea il are dintr-o relatie anterioara. "Supernanny" fiind extrem de atasata de el. "Sotul meu are un copil, din acest punct de vedere nu pot spune ca nu avem. Inca nu am renuntat la idee, renunti numai la ceea ce e clar in imposibilitate fizica, la ideea de a avea mostenitori proprii, la asta da, trebuie sa renunti din clipa cand iti arata clar pe analiza".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img