joi, 28 martie, 2024

Drama sfasietoare a unei mame care a nascut un bebelus mort: “Nu a inceput sa planga, asa cum fac toti bebelusii la nastere… mi-a zdrobit inima”

Distribuie:

Publicat:

O mama in varsta de 27 de ani a vorbit despre cel mai dificil moment din viata ei: a ales sa nasca natural, desi stia ca bebelusul ei nu mai respira.

Brooke Campbell, din Brisbane, Australia, a fost la un pas de moarte pierzand peste 1.7 lirei de sange in timpul unei hemoragii. A fost transportata la spital de urgenta, insa medicii i-au dat o veste cutremuratoare: bebelusul ei nenascut nu mai respira.

“Era prea tarziu si nu se mai putea face nimic. Eram in stare de soc. Nu imi venea sa cred”, isi aminteste mama, coplesita de durere. Tanara a fost dusa apoi in sala de operatii unde a nascut normal, stiind ca bebelusul ei nu mai traieste

“Nu exista cuvinte sa descriu durerea pe care am simtit-o. Darcy arata sanatos si extrem de frumos, insa nu a inceput sa planga, asa cum fac toti bebelusii la nastere. Arata ca si cum dormea, ceea ce mi-a zdrobit inima. Voiam sa respire”, mai spune mama, potrivit Daily Mail.

Bebelusul s-a nascut fara viata. Parintii au ales sa stea cateva minute alaturi de el, impreuna cu celalat fiu al lor, in varsta de 2 ani, pentru a face cateva fotografii impreuna. “L-am strans puternic la piept toata noaptea. M-am trezit de multe ori, doar sa il pot tine in brate si sa il sarut”, mai povesteste mama.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img