marți, 19 martie, 2024

DRAMATIC! O femeie a MURIT dupa ce a adus pe lume un bebelus URIAS

Distribuie:

Publicat:

az dramatic in Timis, unde o femeie in varsta de 35 de ani a murit dupa ce a nascut un copil macrosom cu o greutate de 5,4 kg. Directorul Spitalului Judetean Timisoara, de care apartine maternitatea la care a nascut femeia, sustine ca pacienta a facut complicatii mari dupa nastere. Potrivit medicilor, bebelusul, care mai are acasa cinci frati, este bine, fiind internat la Neonatologie, scrie adevarul.ro.

O tanara de 35 de ani din satul Lunga a murit in noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Judetean Timisoara, in urma unor complicatii aparute dupa nastere. Femeia, aflata la a 10 sarcina si a 6-a nastere, a nascut joi dupa-amiaza, pe cale naturala, un bebelus de 5,4 kg, cu mult peste greutatea normala a unui bebelus, care este cuprinsa intre 3,2 si 3,5 kg.

Potrivit directorului Spitalului Judetean Timisoara, Marius Craina, nasterea a decurs normal, insa dupa nastere femeia a inceput sa sangereze fara oprire. 

Potrivit medicului Marius Craina, din cauza dimensiunilor mari ale bebelusului din timpul sarcinii, femeia a fost suspectata de diabet si a fost supusa unor controale medicale pluridisciplinare. Marius Carina a declarat ca starea bebelusului este buna, fiind internat la sectia de Neonatologie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img