vineri, 29 martie, 2024

Dramatism Maxim! “Tricolorii” salveaza in prelungiri victoria cu Lituania! Duminica, finala cu Serbia pentru locul 1

Distribuie:

Publicat:

Nationala Romaniei s-a impus in cel de-al treilea meci de la Liga Natiunilor, 2-1 pe terenul Lituaniei, si asteapta meciul cu Serbia de duminica, partida care poate fi decisiva in ceea ce priveste calificarea.

Primul gol al meciului de azi a fost inscris de Chipciu, in minutul 12, din alunecare de la 10 metri de poarta. Mitrita a fost cel care i-a pasat decisiv marcatorului nostru.

Lituanienii au egalat in minutul 89 prin Zulpa si calificarea parea pierduta, dar Maxim a adus victoria in minutul 4 al prelungirilor dupa ce si-a ridiculizat doi adversari.

Dupa trei etape din Liga Natiunilor, nationala Serbiei e pe primul loc, cu 7 puncte, iar Romania pe pozitia secunda la doua lungimi in spate. Muntenegru e pe 3, cu 4 puncte. "Tricolorii" pot urca pe prima pozitie duminica daca vor invinge, pe Arena Nationala, reprezentativa Serbiei. Apoi nationala noastra va fi doar la mana ei. Pe 17 noiembrie urmeaza returul dintre Romania si Lituania, o partida la care in mod normal ar trebui sa luam cele trei puncte.

In situatia in care Romania va pierde duminica cu Serbia, nationala noastra va fi la 5 puncte in spatele sarbilor, cu doua etape inainte de final si ar fi imposibil de luat fata Serbiei, careia i-ar mai trebui un singur punct in doua jocuri pentru a se califica mai departe.

In cazul unui egal intre Romania si Serbia, atunci sarbii ar fi la doar doua puncte de noi. Pentru a ne califica ar trebui ca noi sa mergem perfect, iar sarbii sa piarda cu Muntenegru sau Lituania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img