marți, 19 martie, 2024

DRDP Iasi: Restrictie de tonaj pe drumul judetean DN 24

Distribuie:

Publicat:

Din cauza conditiilor meteo (polei si ghetus), pe DN 24, km 188-174 (panta Motel Bucium, judetul Iasi), a fost instituita restrictie de tonaj pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone. Restrictia este valabila incepand cu ora 16.45. Mentionam ca echipele DRDP Iasi actioneaza in permanenta in zonele afectate, pentru asigurarea circulatiei la parametri optimi.

"In continuare, recomandam participantilor la trafic sa nu plece la drum decat in situatii de maxima necesitate, cu echiparea adecvata a autovehiculelor si informarea prealabila cu privire la conditiile de drum", au precizat reprezentantii DRDP Iasi.

DRDP Iasi sta la dispozitia participantilor la trafic pentru orice informatii despre starea drumurilor nationale din zona Moldovei, prin Dispeceratul sau deschis in regim de permanenta – tel. 0232/213168. Informatii actualizate despre starea vremii si a carosabilului pot fi obtinute si de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum si de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Nationale. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img