marți, 19 martie, 2024

Drum blocat complet la Iasi! Soferii asteapta de mai bine de patru ore in frig – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Drumul Iasi – Voinesti este complet blocat, iar autoritatile au luat masura de a inchide circulatia pe acest traseu. Soferii asteapta de mai bine de patru ore interventia utilajelor de deszapezire. Nici vantul puternic nu ajuta prea mult, intrucat a devenit un obstacol pentru drumari. 

Oamenii au apelat insistent la dispeceratul 112 si cel de la DRDP Iasi, fiind anuntati ca se va interveni in cel mai scurt timp posibil. 

Consiliul Judetean a anuntat ca in zona vor ajunge mai multe utilaje, impreuna cu forte ale ISU Iasi si echipaje de politie vor dirija circulatia.

"Circulatia pe drumul judetean 248A Iasi-Voinesti este momentan inchisa. Drumarii intervin cu doua sararite, o autofreza si un incarcator frontal pentru a debloca circulatia in cel mai scurt timp. In acest moment, aproximativ 20 de masini sunt blocate. In zona intervin si forte ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, dar si echipaje de politie care dirijeaza circulatia. In zona comunei Voinesti, in ultimele ore, viteza vantului s-a intensificat si se formeaza suluri de zapada. Viscolul face aproape imposibila interventia utilajelor de deszapezire", au transmis reprezentantii CJ Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img