News Flash:

Drumuri noi pentru locuitorii din Solesti si Satu Nou-FOTO

28 Iulie 2015
1561 Vizualizari | 1 Comentarii
Locuitorii din localitatile Solesti si Satu Nou vor avea in cel mai scurt timp dum din asfalt. Gratie unei investitii derulate de Primaria comunei Solesti, prin Programul National de Dezvoltare Rurala, conform Ordonantei 28 a Guvernului Romaniei, va fi asfaltata suprafata de aproximativ 4,5 kilometri de drum, care strabate cele doua localitati, facilitand accesul localnicilor catre diverse obiective : scoala, biserica, cimitir, dar si catre drumul national care strabate comuna.


„Ca peste tot, calea de acces este lucrul cel mai important pentru fiecare comunitate pentru ca, neexistand drumuri de calitate, nu putem spune ca suntem cu adevarat o comunitate dezvoltata.Neavand cai de acces, nici dezvoltarea nu poate avea loc”, a declarat primarul comunei Solesti,Mona Bujor.

Primarita a recunoscut ca realizarea asfaltarii in cele doua localitati reprezinta un vis mai vechi de-al sau, pe care nu l-a putut pune in practica din cauza lipsei banilor.

 „Pentru mine, personal,aceasta investitie inseamna enorm. Eu inca din anul 2000, visez la acest obiectiv. Investitia s-a concretizat abia dupa 15 ani si este o bucurie sa vad acest vis realizat. Am primit cu incantare vestea ca asfaltarea aceasta a fost aprobata pentru finantare”, a mai spus Mona Bujor.


La randul lor, cetatenii din Solesti sunt bucurosi ca vor avea de acum inainte asfaltul la poarta.

 „Am asteptat de ani de zile o astfel de investitie. E un prim pas spre dezvoltarea acestei comunitati. Pana acum se circula destul de greu, mai ales pe ploaie sau ninsoare. Aproape ca nu ne vine sa credem ca vom beneficia de un drum modern, asa cum ar trebui sa fie, de altfel, in orice localitate”, a spus Maria Diaconu, o localnica din Solesti.

Drumul va deservi aproximativ 3.000 de locuitori din comuna Solesti.

Galerie Foto

bzv2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

catathedon@gmail.com  | #3024
Urgent! Castiguri chiar din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam de urgenta, pentru colaborare, persoane foarte serioase si interesate sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) imediat, din prima luna, cu o activitate usoara, in timpul liber sau full-time, la alegere. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email catathedon@gmail.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014424 (s)