vineri, 29 martie, 2024

Ducii de Cambridge pot avea de suferit din cauza unor poze sexy in care apare Meghan Markle!

Distribuie:

Publicat:

 

Cateva fotografii ce o infatiseaza pe actuala Ducesa de Sussex, Meghan Markle, in ipostaze senzuale, au fost preluate de avocatii unei publicatii si vor fi folosite ca probe in cadrul unui proces contra Ducilor de Cambridge, William si Kate.

Meghan Markle, in varsta de 36 de ani, face parte din familia regala britanica de putin timp, insa, nu toata lumea considera comportamentul sau, prezentat de-a lungul timpului, ca fiind demn de o Ducesa. Fosta actrita a reusit sa starneasca controverse in randul fanilor Casei Regale Britanice, din momentul in care relatia ei cu Printul Harry a fost facuta publica, din cauza unor aparitii „picante”. Meghan a pozat pentru o revista pentru barbati, Men's Health, in anul 2013, si a avut mai multe roluri in seriale americane, unde, de asemenea, a aparut in ipostaze sexy. 

Recent, cateva poze de acest gen cu Meghan, luate dintr-un filmulet, vor fi folosite ca probe in instanta, in cadrul unui proces in care sunt implicati Ducii de Cambridge, Printul William si Kate Middleton. Aducerea acestor noi probe in proces vizeaza reducerea sumei de despagubire a celor doua regalitati, dupa ce acestia au dat in judecata publicatia Closer, ai carei angajati au fotografiat-o pe Kate topless, in timpul unei vacante in Franta, in 2012.

Fotografiile au facut, in scurt timp, furori pe internet, acesta fiind si motivul pentru care William si Kate au dat in judecata publicatia, cerand despagubiri de 1,5 milioane de euro. Avocatii publicatiei au facut recurs, sustinand ca suma este mult prea mare si au decis sa demonstreze in instanta ca regalitatile „se simt bine atunci cand le sunt facute poze sexy”, motivand aceasta afirmatie prin intermediul pozelor lui Meghan, conform The Sun. „Sunt multumiti cu poze sexy care ii infatiseaza, atunci cand ei detin controlul, dar vor sume uriase de bani drept despagubire, atunci cand sunt luati prin surprindere. E o foarte mare ipocrizie!”, a sustinut o sursa oficiala. 

Totusi, nu se stie daca pozele din filmulet vor fi acceptate ca probe, dat fiind faptul ca la vremea respectiva Meghan nu facea parte din familia regala, iar video-ul a fost facut cu consimtamantul ei, in urma unui contract, iar in cazul Ducesei au fost facute de paparazzi, fara vreun acord prealabil. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img