vineri, 19 aprilie, 2024

Dupa ani, Corina Chiriac, Angela Similea si Mirabela Dauer, in aceeasi fotografie! Cat de bine arata artistele – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Corina Chiriac s-a pozat alaturi de bunele sale prietene, Mirabela Dauer si Angela Similea. Cele trei doamne incadreaza perfect unul dintre cele mai frumoase tablouri ale artistilor din Romania.

Corina Chiriac, in varsta de 69 de ani, Mirabela Dauer, in varsta de 71 de ani si Angela Similea, in varsta de 72 de ani, arata extraordinar in prezent! Cele trei cantarete s-au fotografiat impreuna, iar Corina Chiriac a facut publica imaginea pe retelele de socializare.

Artistele arata impecabil! De exemplu, Angela Similea a decis sa slabeasca, dupa ce s-a intors dintr-o excursie exotica.

Cantareata Angela Similea a fost plecata la inceputul acestui an intr-o excursie in strainatate, in Noua Zeelanda, asa cum a povestit chiar artista, acum trei saptamani, invitata in emisiunea lui Andrei Partos de la Radio Romania Actualitati, impreuna cu partenerul de scena, Ovidiu Komornyik. Incantata de cele vazute, Angela a precizat si ca a intrat intr-o cura de slabire, ca si Ovidiu Komornyik, ambii incercand probabil sa dea jos kilogramele puse la ultimele sarbatori.

Mai mult decat atat, Corina Chiriac a postat pe social media un mesaj in urma cu o zi, duminica, cu ocazia Floriilor.
”De Florii, pentru colectionarii de fotografii frumoase si rare, Angela , Mirabela si Corina, va uram sa aveti Prietenii care dureaza o viata, asa cum avem noi, Trei Fete Cucuiete ! Sa ne dea Bunul Dumnezeu Binecuvantarea Sa cu Sanatate, Belsug si Realizarea celor mai importante dorinte ! La Multi Ani !”, a scris Corina Chiriac pe retelele de socializare in urma cu o zi.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img