joi, 28 martie, 2024

Dupa ce a slabit enorm, Chef Scarlatescu face un anunt neasteptat. Renunta la bucatarie: „E atat de multa…”

Distribuie:

Publicat:

Chef Catalin Scarlatescu renunță la bucatarie. Fiecare sfârșit de vară este prilej pentru Cătălin Scărlătescu, simpaticul jurat al emisiunii ,,Chefi la cuțite”, să respecte tradiția de a pleca cu barca pe mare. Briza, apusurile văzute de pe punte și preparatele din pește sunt doar câteva dintre motivele pentru care sezonul cald are ca itinerariu o aventură printre insulele din sudul Europei.

Anul acesta, Chef, ce și-a însușit și titulatura de căpitan, a traversat Marea Mediterană spre lumea insulară a Italiei și a Franței. Locurile inedite, private de agitația vieții cotidiene par să fie printre preferatele simpaticului bucătar, care a ales orașe vechi, de coastă ca Olbia, sau Bonifacio, cel mai sudic punct al Corsicii. Deconectat, juratul este încântat de fiecare moment al croazierei: ,,E atât de multă bucurie în jurul meu!”.

 

Vacanțele de vară au gust de mare pentru celebrul bucătar care consideră că sailingul îi oferă de fiecare dată altă experiență, dar același sentiment de libertate. Chef Scărlătescu mărturisește că pasiunea pentru sailing nu este nouă, de aceea se întoarce pe mare ori de câte ori are ocazia. Talentatul jurat excelează și în acest domeniu, căci și-a obținut deja permisul de navigație și următorul pas este să dețină clasa A, ce i-ar permite să se plimbe în jurul lumii. Totuși, se pare că vacanța nu îl ține departe de prima sa pasiune: bucătăria. Cătălin Scărlătescu se bucură de același răsfăț culinar cu care și-a obișnuit apropiații, rețete cu pește și fructe de mare.

Un lucru este cert, vara aceasta Chef se bucură mai mult ca oricând de fiecare moment, căci noua formă fizică, apreciată de toți din jur, îi insuflă mai multă poftă de viață ca oricând!


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img