sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dupa ce Claudia Patrascanu a spus public ce umilinte crunte a suportat in casnicie de dragul copiilor, Gabi Badalau i-a dat o replica dura

Distribuie:

Publicat:

La cateva zile dupa ce Claudia Patrascanu a postat un mesaj pe contul de socializare, in care isi anunta despartirea de sot, Gabi Badalau a avut prima reactie publica. 

Gabi Badalau a postat  pe contul sau de Instagram un mesaj prin intermediul caruia a lasat sa se inteleaga, ca sotia lui incearca sa il denigreze.

„Cel mai josnic este acel om care in momentuil in care se supara pe tine neaga faptele tale bune, iti dezvaluie secretele, te vorbeste de rau, uita tot ce ai facut pentru el si te descrie altora intr-un mod lipsit de bun simt” a fost mesajul lui Gabi Badalau, Spynews.

„Dupa atata umilinta, abuz emotional, infidelitati, lipsa de langa cei mai minunati copii, jigniri,minciuni…… Renunt! Renunt la viata falsa si trista pe care am indurat-o intr-un an, cat intr-o suta! ! Vreau sa lupt, dar nu sunt singura ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curati si sinceri oameni din viata mea(copiii mei)! Veti creste cu iubire si liniste…… restul nu conteaza! Atata timp cat Dumnezeu ne da sanatate, le putem face pe toate! M-ati intrebat luni la rand de ce nu mai postez cu “sotul”……. si-a vandut sufletul pentru nimic si nu i-a pasat de nimeni si nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvantata tuturor!”, a scris Claudia Patrascanu pe contul de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img