vineri, 26 aprilie, 2024

Dupa ce si-a dat demisia, Dragos Bucur a spus tot adevarul despre Visuri la cheie, daca este o emisiunea reala sau nu

Distribuie:

Publicat:

Dragos Bucur a decis sa paraseasca emisiunea ”Visuri le cheie”, motivele fiind de natura profesionala. El a fost alaturi de oamenii nevoiasi nu mai putin de patru sezoane, timp in care a adus atatea bucurii si a provocat lacrimi de emotie. Dar noua provocare l-a facut pe Dragos sa renunte.

„Visuri la cheie este cel mai lung proiect de televiziune in care am fost implicat vreodata si imi va ramane intodeauna aproape de suflet. Le multumesc colegilor din echipa pentru tot ajutorul pe care mi l-au oferit, si ma refer in primul rand la oamenii langa care am petrecut aproape un an, daca pun cap la cap toate zilele de filmare din cele patru sezoane: regizorii, operatorii, sunetistii, scenaristii, producatorii, costumierele, make-up artistii, soferii si, nu in ultimul rand, colegii arhitecti. Mi-a placut mult si sunt mandru ca am facut parte din echipa acestei emisiuni care mi-a deschis ochii asupra Romaniei adevarate, cu bune si cu rele, si m-a ajutat sa imi gasesc cativa prieteni adevarati. Dar adevarul este ca sunt in primul rand sot si tata, apoi actor, producator de cinema incepator, putin pedagog si abia apoi om de televiziune, si as vrea sa revin la aceasta ierharhie in viata mea. Iar pentru carcotasii care nu lipsesc niciodata din viata noastra: DA, Visuri la cheie chiar este pe bune!”, a declarat Dragos Bucur.

Dana Nalbaru, sotia lui, a postat pe Facebook explicatia pentru care actorul paraseste emisiunea. Vorbeste despre un proiect…

”Sunt la hotelul unde suntem cazati, in receptie. Astept sa vina Dragos de la probele de costum si machiaj (luna care vine va filma aici si are cateva zile de repetitii) si receptia asta e un fel de hub mare, plin ochi cu oameni care lucreaza sau studiaza. E neconventional locul si nu gasesc deloc in el atmosfera mult promovata a Amsterdamului. N-am mai fost aici. Pana acum imi place tot”, a scris Dana pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img