vineri, 29 martie, 2024

Dupa metoda ”Accidentul”, a aparut o noua modalitate de inselaciune pe soselele din Romania

Distribuie:

Publicat:

Escrocii au gasit o noua metoda de a profita de bunavointa soferilor si a fura de pe sosele tarii. Dupa ce sute de persoane au fost pacalite prin metoda „Accidentul”, acum acestia au dezvoltat o noua modalitate de a fura.

Conform actualitatea.biz, se pare ca acestia actioneaza folosind cate o masina cu numere straine, chiar si de Bulgaria. Se ”plaseaza” langa ea, un barbat sau chiar o femeie, care da isteric din maini si iti face semn sa opresti, ca si cum s-ar fi intamplat ceva grav. Cand opresti, acestia iti cer fie curent de la motor, fie iti solicita sa foloseasca telefonul pe motiv ca nu mai au baterie sau iti cer sa-i lasi putin mai departe. In timp ce tu esti concentrat sub capota, colaboratorii umbla in portbagaj si fura tot ce gasesc. Sau, mai rau, pleaca cu tot cu masina.”, povesteste cineva.

De asemenea, o alta situatie care ar trebui sa va atraga atentia este atunci cand cineva va roaga sa-i tractati masina, care ar fi in ”pana”.

”Masina tractata se va tampona intentionat de cea din fata si, in timpul discutiilor legate de asigurare, etc, iar soferul va fi ”usurat” de toate lucrurile.”, a mai povestit o persoana care a vazut un astfel de caz chiar pe Valea Oltului.

”Pe drumuri nationale, in afara localitatilor, daca un sofer opreste si ia un astfel de personaj ca sa-l lase mai departe, se poate trezi chiar si oprit intr-o parcare la marginea drumului si jefuit sub amenintarea armei.

DE CE TREBUIE SA TE FERESTI! De orice masina cu numere straine care are langa ea un om ce-ti face semn sa opresti. NU TE OPRI SUB NICIO FORMA! Acesti hoti au o strategie foarte agresiva si daca vad ca nu opresti, vor incerca sa alerge dupa masina ta, astfel incat sa vezi in oglinda retrovizoare ca sunt disperati, si astfel sa te opresti.”, este avertismentul facut de un internaut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img