vineri, 19 aprilie, 2024

Dupa o casnicie de 22 de ani, artista divorta de Ion Dichiseanu. Acum Simona Florescu face un anunt uluitor despre relatia lor

Distribuie:

Publicat:

Simona Florescu si Ion Dichiseanu au divortat in urma cu cativa ani, insa acum se inteleg mai bine ca niciodata. Cei doi au impreuna o nepotica, fiica Ioanei, care le-a schimbat viata total. Artista a fost  invitata in platoul emisiunii „Rai da Buni”, unde a vorbit despre relatia cu fostul sot si proiectul pe care il au impreuna. 

„Am facut asta de dragul familiei si de dragul a ceea ce urmeaza, e Anastasia care in continuare trebuie sa aiba bunici care se inteleg foarte bine. Ne-am urat, l-am urat pe Dichi atunci cand ne-am despartit, dupa care mi-am dat seama ca e o mare prostie. Toti sunt asa. Faceam naveta de la Hunedoara la Bucuresti. Corina Chiriaceste foarte greu de imitat si Angela Similea. Dichi isi petrece si timpul acela pe care nu a reusit sa-l petreaca atunci cand era Ioana mica. El o striga Sia (pe nepoata Anastasia, n.r.). E si ea foarte talentata, canta, ma imita. Dichi se poarta foarte frumos cu copiii, e foarte incantat”a spus Simona Florescu, la „Rai da Buni”.  

„Academia Dichiseanu este un proiect de suflet, noi ne-am dorit de foarte multa vreme sa deschidem aceasta scoala, doar ca a ramas Ioana insarcinata, suntem implicati toti. Dichi este acolo im umbra, se implica. Avem lectii de pian, canto, chitara, percutie. Este primul an. Nu-s batai de cap, sunt copii foarte multi. 

La inceput nu-s atat cati ne-am dori, dar vor veni pe parcurs.  Ma bucur ca atunci cand se termina ora, ele zic ca s-a terminat foarte repede, inseamna ca ele nu se plictisesc si le place ideea. Eu am inceput sa cant, la 10 ani si jumatate am urcat pe scena pentru prima data. In sala era, in primul rand, cel mai rau copil de la mine din clasa, am uitat de emotii, am avut noroc cu el. Aveam emotii, eu si acum am emotii.” a mai spus Simona Dichiseanu, la „Rai da Buni”. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img