marți, 19 martie, 2024

Dupa sase ani de cand s-au cunoscut, Gabriela Cristea face o dezvaluire neasteptata despre Tavi: “Mi-a intors viata”

Distribuie:

Publicat:

Se cunosc de șase ani, s-au căsătorit între timp, au devenit părinți de două ori, iar acum așteaptă să vadă ce le mai rezervă viața. Gabriela Cristea și Tavi Clonda arată întotdeauna că au o relație perfectă și, ori de câte ori au ocazia, își fac diferite declarații în văzul lumii, pe rețelele de socializare.

Marți dimineață, Gabriela Cristea a decis să scrie un mesaj emoționant. A publicat o poză cu ea și Tavi, în descrierea căreia a explicat ce i s-a întâmplat atunci când l-a întâlnit pe cunoscutul artist. Tavi Clonda a reușit să îi întoarcă viața prezentatoarei TV cu susul în jos, alinându-i astfel zbuciumul sufletesc. 

"Întâlnirea cu el mi-a întors viața cu susul în jos, mi-a schimbat valorile și mi-a alinat zbuciumul sufletesc. Suntem de peste 6 ani împreună și am construit împreună cat pentru 6 vieți. Abia aștept să văd ce o să mai vină! @taviclonda #victorienii #taticlonda #loveofmylife", a scris Gabriela Cristea pe pagina sa. 

Secretul relației dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Tavi Clonda a scăpat detalii din dormitor! Chiar dacă au devenit părinți de două ori și au o viață agitată, cu tot felul de activități, Gabriela și Tavi nu uită de ceea ce se întâmplă în patul matrimonial. Recent, artistul a dezvăluit că au o viaţă sexuală activă.

Cât despre al treilea copil… lucrurile stau puțin diferit. "Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.) carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele", a scris vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img