vineri, 29 martie, 2024

Dupa trei nasteri, este la fel de supla ca-n studentie! Ce mananca Kate Middleton (37) de arata atat de bine?

Distribuie:

Publicat:

N-avem niciun dubiu legat de alimentatia sanatoasa a Ducesei de Cambridge, insa nu putina lume se intreaba cum e posibil sa arate atat de bine dupa ce a devenit mama de trei ori si are deja 37 de ani.

Viata la palat ii prieste de minune sotiei Printului William, de arata atat de bine, nu? O “armata” intreaga de nutritionisti, instructori de fitness si chefi trebuie sa aiba zilnic grija de Kate (37) si stilul ei de viata, ca sa isi mentina Middleton silueta de vis, nu? Nu chiar! Dupa cum stim, Ducesa de Cambridge incearca din rasputeri sa mentina un stil de viata normal pentru ea si familia ei si nu este deloc adepta aruncatului cu bani in stanga si-n dreapta, motiv pentru care gateste ea singura aproape toate mesele familiei ei. Surprinsi?

Ok, este o gospodina de cinci stele, cand ar putea sa-i lase pe altii sa aiba grija de meniul zilnic al ei si al familiei sale, dar ce se afla, zi de zi, pe farfuria lui Kate? Ei bine, Ducesa isi face dimineata un smoothie, dupa care, la pranz, mananca o salata plina de antioxidanti. Middleton isi alege, conform celor publicate de Daily Mail, o zi pe saptamana in care tot ce consuma trebuie sa fie crud. Acesta este secretul taliei sale de viespe! Aceste mese binevenite o mentin intr-o forma fizica demna de invidie si ii confera un ten proaspat si intinerit.  

si, ca sa o invidiati si mai mult, trebuie sa aflati ca Middleton chiar s-a aflat in situatia in care a fost nevoita sa tina un regim alimentar special pentru a lua cateva kilograme in plus. in timpul uneia dintre cele trei sarcini ale ei, Kate slabea vazand cu ochii din cauza varsaturilor zilnice de care suferea. Pentru a duce la capat sarcina in conditii optime, gravida a trebuit sa adopte un regim de ingrasare. Astfel, ea a urmat o dieta bogata in produse integrale, avocado, fructe de padure si ovaz, pentru a reusi sa-si mentina organismul sanatos si nelipsit de tot ce-i era necesar fatului regal.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img