vineri, 19 aprilie, 2024

Durere cumplita intr-o familie din Vaslui. Mama a doi copilasi, spanzurata cu o coarda. Chiar inainte de tragedie, a trimis un mesaj cutremurator: “Mami va iubeste mult”

Distribuie:

Publicat:

O femeie din Vaslui, mama a doi copilasi, s-a spanzurat cu o coardaIonela C‭iobotaru a apelat la acest gest extrem dupa o serie de neintelegeri si certuri-monstru cu sotul.

Exista persoane care sustin ca tanara s-a omorat pentru ca nu se mai intelegea deloc cu sotul. Barbatul o insela, o jignea, ba chiar ii vanduse si masina, ca sa se asigure ca sotia lui nu il poate urmari prin oras! Ionela ajunsese sa se deplaseze cu o bicicleta ca sa isi rezolve treburile, muncea de dimineata pana seara, iar in urma cu cateva zile a cedat! A trimis un sms pe telefonul fetitei ei: “Mami va iubeste mult”, apoi a luat coarda si s-a spanzurat, scrie cancan.ro.

“Ea ar fi trebuit sa apeleze la mama, sa o duca la un psiholog, sa nu se ajunga la acest deznodamant îngrozitor, în care el ramane cu toata averea, pentru a se distra cu femeile cu care se tot întalnea si de care ea stia si suferea foarte mult”, a spus o ruda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img