marți, 23 aprilie, 2024

E o bautura banala, dar face minuni pentru corpul tau: te scapa de orice boala si de kilogramele in plus!

Distribuie:

Publicat:

Daca vrei sa iti intaresti sistemul imunitar, dar si slabesti, specialistii in produse naturiste recomanda consumul bauturii de mai jos.

Iata de ce ingrediente ai nevoie:

Pentru a putea obtine bautura miraculoasa, ai nevoie de: un cartof, un morcov, un mar si o bucatica mica de ghimbir. Astfel, modul de preparare este la fel de simplu! Spala fructele si legumele, curata si taie in bucati potrivite pentru a se putea baga la storcator. 

Asadar, dupa ce le-ai bagat la storcator, sucul rezultat il poti consuma imediat. De asemenea, poti adauga dupa gust suc de lamaie pentru a avea o aroma mai placuta. Conform floaredetei.ro, cel mai indicat este ca acest suc sa fie consumat dimineata pe stomacul gol sau la o ora dupa micul dejun.

Aceasta bautura este buna pentru impiedicarea dezvoltarii celulelor canceroase, intarirea plamanilor, prevenirea declansarii unui atac de cord precum si a instaurarii hipertensiunii arteriale, intarirea sistemului imunitar, sanatatea ochilor, eliminarea durerilor musculare, eliminarea respiratiei urat mirositoare, reducerea durerilor menstruale.

De asemenea, bautura este foarte hranitoare si te ajuta si in cazul in care doresti sa pierzi cateva kilograme acumulate in plus.

Vezi si: Ouale – cate putem consuma pe saptamana?

In ciuda reputatiei proaste, a fost dovedit stiintific faptul ca ouale nu cresc nivelul de colesterol.

Ouale sunt una dintre cele mai incredibile surse de nutrienti, proteine, vitamine si minerale pe care le avem la dispozitie. Acest aliment contine vitaminele A, B12 si D, fosfor si seleniu. Culoarea cojii de ou nu are nicio legatura cu valoarea nutritiva a oului propriu-zis.

Pe langa faptul ca acest aliment contine multe proteine si vitamine si are numeroase proprietati benefice, ouale sunt o sursa de nutrienti usor de achizitionat si necostisitoare. In articolul de azi iti vom explica care este numarul ideal de oua pe care il putem consuma pe saptamana.

In ultimii ani, acest aliment a castigat o reputatie oarecum proasta, multi sustinand ca ouale sunt nocive pentru inima si ca ridica nivelul de colesterol. Cu toate acestea, numeroase studii au demonstrat ca aceste teorii sunt eronate, ouale neavand de fapt niciun impact asupra nivelului de colesterol din sange.

Asadar, cate oua putem consuma pe saptamana? Persoanele sanatoase, cei care nu obisnuiesc sa faca miscare, cei de inaltime medie si copiii nu ar trebui sa consume mai mult de trei oua pe saptamana.

In schimb, persoanele active pot consuma chiar si sapte oua in decursul a sapte zile, insa nu putem generaliza—anumite probleme de sanatate pot influenta cantitatea de oua pe care este indicat sa o consumam. Astfel, te sfatuim sa consulti un medic specialist daca ai vreo nelamurire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img