sâmbătă, 20 aprilie, 2024

E oficial! Adevarul gol-golut despre relatia lui Alex Bodi cu Bianca Dragusanu

Distribuie:

Publicat:

La doar o zi dupa ce Bianca Dragusanu a fost fotografiata de paparazzi in timp ce se tinea de mana cu Alex Bodi, prieteni apropiati de-ai focoasei blonde rup tacerea despre cat de serioasa este de fapt, relatia dintre cei doi. Mai mult, una dintre surse a dezvaluit ca fosta prezentatoare TV se pregateste sa paraseasca Romania pentru o luna. Ea va merge pe taramuri mai insorite… exotice… intr-una dintre tarile din Asia.

E oficial! Adevarul gol-golut despre relatia lui Alex Bodi cu Bianca Dragusanu

In varsta de 36 de ani, Bianca Dragusanu se intalneste cu Alex Bodi de la finalul verii, in perioada in care ea si fostul iubit, Tristan Tate, se aflau intr-o pauza din relatia lor toxica. Potrivit marturisirilor unei surse, excentricul milionar britanic era imatur pentru o relatie serioasa, ceea ce frumoasa blondina cauta. Spre deosebire de fostul partener al Biancai Dragusanu, Alex Bodi o respecta enorm pe vedeta si o trateaza ca pe o regina; insa, ea nu vrea sa isi asume in acest moment o relatie.

“Bianca si Bodi se intalnesc, iau deseori masa impreuna si el o respecta foarte mult. Se vad din luna august, iar atunci, Bianca se afla intr-o pauza cu Tristan Tate si tot incerca sa scape de el, pentru ca acesta nu ar fi fost decat un barbat care cauta femei pentru videochat, imatur, care nu stia sa-si asume lucrurile la adevarata lor importanta. Bodi ii trimitea flori, o respecta si ii vorbea frumos, cum trebuie sa fie tratata orice femeie, in fond”, a dezvaluit o sursa din anturajul fostei prezentatoare Bianca Dragusanu pentru spynews.ro.

Iar asta nu e tot! Cea mai buna prietena a vedetei a marturisit adevaratul motiv pentru care, deocamdata, intre omul de afaceri Alex Bodi si Bianca Dragusanu nu este o relatie amoroasa.

“Bianca Dragusanu nu vrea sa-si asume o relatie acum, mai ales ca va pleca in Asia pentru o luna. Nu poate sa spuna ca intra intr-o relatie, ca mai apoi nu stie ce va fi. Cel mai bine considera ca este sa lase lucrurile sa vina de la sine.

Se vede cu Bodi Alex, barbatul o curteaza, ii aduce flori constant si se poarta cu ea cum ar trebui sa se poarte orice barbat, cu o femeie care merita. Atunci cand a fost cu Tristan Tate, Bianca nu a avut ochi pentru alti barbati. In momentul in care se vedea cu Bodi Alex, Bianca era certata cu Tate, se aflau intr-o pauza”, a povestit una dintre cele mai bune prietene ale Biancai Dragusanu, conform sursei citata mai sus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img