marți, 16 aprilie, 2024

E oficial: anuntul facut acum de Andra Maruta! Totul e cat se poate de clar

Distribuie:

Publicat:

Preferintele romanilor in materie de muzica nu se schimba prea mult de la an la an. Andra ramane in continuare cea mai ascultata artista, clasamentul fiind facut public chiar de ea pe contul sau de instagram.  

Muzica pare omniprezenta in viata romanilor; 9 din 10 respondenti spun ca obisnuiesc sa asculte muzica, iar mai mult de o treime dintre ascultatori spun ca muzica este foarte importanta pentru ei.

Prin intermediul unui set de afirmatii care vin sa contextualizeze rolul muzicii in viata romanilor, aflam ca aproape trei sferturi dintre participantii la studiu au aceleasi preferinte muzicale de multi ani, ca pentru 7 din 10 respondenti muzica este un fundal pentru alte activitati, ca doua treimi dintre intervievati spun ca prefera sa asculte muzica romaneasca, dar si ca o treime dintre respondenti nu aleg muzica pe care o asculta in familia / gospodaria lor.

Artistii preferati de romani sunt din toate categoriile muzicale. Pe primul loc se afla, fara nicio surpriza, Andra, ce care a publicat de altfel si clasamentul pe pagina de Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img