News Flash:

E OFICIAL:Gabriel Oprea a plagiat in teza de doctorat

1 August 2016
564 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriel Oprea a plagiat in lucrarea de doctorat, a anuntat luni Consiliul General al Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), care i-a analizat teza fostului vicepremier.

Reprezentantii Consiliului au transmis Ministerului Educatiei decizia de retragere a titlului de doctor in acest caz. Oprea poate contesta insa verdictul, astfel ca mai exista mai multi pasi procedurali pana la o decizie finala in urma careia fostul vicepremier sa piarda titlul academic.

"Comisia de analiza a analizat acea suspiciune si a concluzionat ca teza de doctorat a fost un plagiat in buna parte, totul este descris in buna parte de comisie si va fi publicat. Comisia propune retragerea titlului de doctor", a declarat Viorel Barbu, seful CNATDCU.

Acesta a dorit sa precizeze ca aceste analize sunt cat se poate de riguroase, realizate conform regulilor, analizate cu maximum de atentie si toate sunt foarte documentate.

Viorel Barbu a punctat ca scopul comisiei nu este de a face din slujba lor un act politic, transmitand politicienilor sa nu isi bazeze disputele pe deciziile CNATDCU.

gabriel oprea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0830 (s) | 24 queries | Mysql time :0.025820 (s)