joi, 28 martie, 2024

E oficial! Margherita de la Clejani se iubeste cu Aslan Sadeghi. Sarut fierbinte in vazul tuturor

Distribuie:

Publicat:

E oficial! Nu mai exista urme de indoiala acum. Margherita de la Clejani si Aslan Sadeghi s-au filmat sarutandu-se, dupa ce artista a negat de mai multe ori ca ar fi intr-o relatie. Cantareata si tanarul afacerist se alinta „puiul meu” si sunt mai tot timpul impreuna. Se zvonea de cateva luni ca intre ei ar fi mai mult decat o prietenie, iar acum totul a fost confirmat de filmuletele postate de fata Clejanilor.

Margherita de la Clejani si Aslan Sadeghi nu se mai ascund deloc. Cei doi s-au filmat in tandreturi, in timp ce beau si dansau intr-un club din Capitala. Momentul care le-a confirmat relatia a fost sarutul pasional din masina.

Margherita si Aslan se alinta „puiul meu”, dupa cum reiese din filmuletele „fierbinti” publicate pe retelele de socializare. In urma cu doua luni, cand zvonurile despre ei au aparut in presa, fata Clejanilor nega ca ar avea un iubit: „Nu sunt indragostita. Nu a aparut Fat-Frumos. Vreau sa fie frumos, destept, sa aiba bani in cont fara numar si mai multe masini fitoase. Cu aceste cerinte ale mele, nu prea mari, uite ca nu apare. Eu ofer dragoste. Nu imi place sa gatesc si nu o sa gatesc niciodata. Prefer sa fie om de afaceri”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img