marți, 19 martie, 2024

E oficial! Mirela Boureanu Vaida i-a luat locul Simonei Gherghe la ”Acces Direct”

Distribuie:

Publicat:

E deja oficial. In locul Simonei Gherghe de la ”Acces Direct” vine Mirela Boureanu Vaida, care o va inlocui in perioada concediului prenatal si de crestere a copilului.
Simona Gherghe mai prezinta emisiunea o saptamana, iar apoi se va retrage in tihna, acasa, asteptand sa-i vina sorocul. Informatia a fost facuta publica chiar de ea, vineri, in timpul emisiunii, spunandu-le fanilor ca vor mai vedea pe retelele sociale.
“Va astept si pe pagina mea de Facebook, pagina cu bulina albastra, verificata, cu peste 685.000 de prieteni. Va astept aici cu like-uri si comentarii. Si va astept si pe blogul meu – www.simona-gherghe.ro – , pentru ca mai am o saptamana pana intru in prenatal si, dupa aceea, o sa ne auzim mai mult si o sa ne vedem pe Facebook si pe blog. ” a spus Simona, in direct, vineri, 24 martie.
Cea care va veni in fiecare dupa amiaza in timpul saptamanii este Mirela Boureanu Vaida, consacrata o data cu emisiunea ”Mireasa pentru fiul meu”. In prezent, ea prezinta emisiunea “2k1” la care nu va renunta pe parcursul preluarii show-ului Simonei, ocupandu-se in paralel de ambele emisiuni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img