sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ea este cea mai bogata cantareata din lume. Le-a intrecut chiar si pe Madonna si Beyonce

Distribuie:

Publicat:

Cantareata, muziciana, textiera, are premii la cele mai importante ceremonii din muzica, cele mai multe piese pe care le-a lansat au devenit mari hit-uri, are concerte prin toata lumea si a fost declarata cea mai bogata artista din lume. E vorba de Rihanna, una dintre cele mai indragite cantarete din industria muzicala. 

Artista de 31 de ani are peste 600 de milioane de dolari si a depasit-o chiar si pe Madonna, supranumita regina muzicii pop, care se afla pe locul 2 in topul celor mai bogate cantarete din lume, avand 570 de milioane de dolari. Beyonce e situata pe locul 3, cu o avere de 400 de milioane de dolari. 

Rihanna face multi bani din muzica, dar nu e singura ei activitate. Artista a intrat si in industria modei si a frumusetii. Detine o linie de cosmetice extrem de profitabila, un brand de lenjerie si unul de haine de lux. 

Rihanna a obtinut doua premii Grammy, fiind cele mai importante premii din muzica si a colaborat cu cei mai de succes artisti ai lumii. Printre cele mai cunoscute melodii se numara „Love on the Brain”, „Unfaithful”, „Umbrella”, „Man Down”, „Rude Boy”, „California King Bed”, „Only Girl”. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img