marți, 19 martie, 2024

Ea este DOMNISOARA PERFECTIUNE. Are 26 de ani, 65 de milioane de admiratori si 175 de milioane de EURO. ARATA DEMENTIAL…

Distribuie:

Publicat:

Este cea mai tanara artista care a reusit sa intre in Topul Forbes al Celor mai Puternice 100 de Femei din intreaga lume.

Revista americana de succes a laudat-o pentru simtul extraordinar intr-ale afacerilor, recordurile batute la capitolul vanzari discografice, dar si a versurilor sincere pe care le scrie, astfel ca a considerat-o demna de a fi nominalizata alaturi de nume mari precum Oprah Winfrey sau Beyonce.

Cu cinci albume de platina si sapte Grammy-uri castigate intr-o cariera de noua ani, Taylor Swift este una dintre cele mai bogate, dar si cele mai „orientate” vedete pop din industria muzicala internationala.

Tanara in varsta de 25 de ani isi compune singura melodiile, isi ia propriile hotarari de afaceri si este recunoscuta pentru popularitatea de care se bucura oriunde ar merge. Isi face prieteni rapid si are un grup de amice ultra cool, care s-au inghesuit sa faca parte din cel mai recent videoclip, „Bad Blood”. Printre ele, Cara Delevigne, Lena Dunham, Karlie Kloss sau Selena Gomez. Cine n-ar vrea sa fie in locul ei?

Desi spune ca statutul de superstar si sutele de concerte pe care le sustine nu i se par grele, Taylor are o strategie de PR impresionanta, pe care, de multe ori, si-o pune singura la cale. Aprent dulce si inocenta, apropiatii sustin ca Swift este o perfectionista irecuperabila, care nu suporta sa stie ca este luata vreo hotarare in lipsa sau fara aprobarea ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img